هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

آمریکا و متحدانش پنج سامانه دفاع هوایی دیگر به اوکراین می‌دهند

آمریکا و متحدانش پنج سامانه دفاع هوایی دیگر به اوکراین می‌دهند آمریکا و متحدانش اعلام کردند ۵ سامانه ضد هوایی به اوکراین ارسال و در ماه‌های آینده نیز ده‌ها سامانه تاکتیکی ضد هوایی به این کشور تحویل خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۱۹۹

 

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا و گروهی از متحدانش اعلام کردند که پنج سامانه دیگر ضد هوایی به اوکراین ارسال می‌کنند و در ماه‌های آینده نیز ده‌ها سامانه تاکتیکی ضد هوایی به این کشور تحویل خواهند داد.

 

سران آمریکا، هلند، آلمان، ایتالیا، رومانی و اوکراین بامداد چهارشنبه در بیانیه مشترکی که در تارنمای کاخ سفید منتشر شد، اعلام کردند: ما متعهد هستیم که کمک‌های دفاع هوایی بیشتری به اوکراین بدهیم تا در مقابل تهاجم مداوم روسیه از خود دفاع کند.

 

این کشور‌ها اعلام کردند که چهار سامانه پاتریوت و قطعات آنها توسط آمریکا، آلمان، رومانی و هلند به اوکراین تحویل می‌شود و ایتالیا نیز یک سامانه دیگر SAMP-T در اختیار کی‌یف قرار خواهد داد.

 

این بیانیه مشترک حاکی است: این پنج سامانه راهبردی دفاع هوایی به حفاظت از شهرها، غیرنظامیان و سربازان اوکراین کمک می‌کند.

 

بر اساس این بیانیه، آمریکا و شرکایش قصد دارند در ماه‌های آینده ده‌ها سامانه تاکتیکی دفاع هوایی از جمله NASAMS, HAWKs, IRIS T-SLM, IRIS T-SLS و گپارد در اختیار اوکراین قرار دهند. برخی متحدان از جمله کانادا، نروژ، اسپانیا و انگلیس همچنان نقشی محوری در تامین این سامانه‌ها خواهند داشت و بسیاری دیگر از حامیان اوکراین نیز سامانه‌های رهگیری به این کشور خواهند داد.

 

در این بیانیه مشترک آمده است: ما از ائتلافی متشکل از بیش از ۵۰ کشور که همچنان به ارائه کمک به اوکراین ادامه می‌دهند، قدردانی می‌کنیم. شرکا و حامیان اوکراین وعده داده‌اند که بیش از یک میلیارد دلار به دفاع هوایی اوکراین کمک کنند.

 

در پایان این بیانیه آمده است: پیام ما به مسکو و دنیا روشن است: حمایت ما از اوکراین، قوی و تزلزل‌ناپذیر است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار